www.eviiisihl.blogg.se

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Ska försöka sova nu...vet att jag lägger mig tidigt nu men det är för jag ska upp tidigt imorgon! Eller upp vid halv 9...det är inte SÅ tidigt men ganska..:P. Sen ska jag ju spela fotboll oxå.  Jo okej men jag bloggar igen om jag inte somnar hehe kanske via mobilen då för pallar inte ta upp datorn..xD. Men mm okej ha det najjs tjaråå! :P<33
Såhär såg jag ut på fotbollen idag:
Nu:

Jag ska börja med...

Kategori: Allmänt

Jag ska börja med dagens outfit! Kanske inte blir riktigt varje dag, när man t.ex har bråttom till bussen eller något.
Men imorgon ska jag till tandläkaren vid 10...aa sen kanske hemma igen vid halv 11 eller något...sen så vid 13.00 ska jag träffa Jessi, Loreta och Lawlaw på Torvalla och vi ska spela fotboll :). Mm men imrogon så kommer det bli dagens outfit med fotbollskläder eller vanliga också när jag ska till tandläkaren xD. Haha kbry.
Men iaf jag var och spela fotboll på planen i typ 40 min ikväll. Det var typ is över hela planen och mörkt var det också. Inte lätt att spela. Stog bara och sköt. Frågade om Ida ville komma men hon var i Länna.
Okiis men vi hörs senare ikväll...kanske gör ett videonlägg eller nej för nu har jag skrivit hela min dag i olika inlägg.
Okii nu ska jag gå och duscha sen typ kolla facebook sen blogga och sen lägga mig tidigt! Förhoppningsvis..:P
Hur har eran dag varit? :)
Pusshej! <33:*
Skitful bild men whatever...

Dag 1- En bild på mig + 10 fakta

Kategori: Allmänt

1. Jag heter Evelina Ihl
2. Jag bor i Haninge, det ligger i Stockholms förort
3. Jag kommer från Helsingfors, Finland
4. Jag går på fotboll i Vendelsö IK
5. Jag har gått på fotboll i 7 år
6. Jag går i Söderbymalmsskolan fotbollsklass
7. Jag är 12 år och hår i 6:an
8. Jag har mamma, pappa och 2 bröder
9. Jag hatar skolan
10. Jag älskar finsk musik, Eminem och hits

Motrostopp!

Kategori: Allmänt

Fan i helvetee!! När vi skulle till träningen idag (fick sjuss idag) så fick vi motorstopp på vägen! :'(. Shiit asså.
Missa träningen då också och skulle inte hinna med någon buss :/. Men nu ska vi lämna in bilen på lagning.
Eller inte exakt nu men snart. Men spelade ju också på Torvalla idag och ska göra imorgon också så jag har ju tränat bara utanför laget. hej då...-.-

Home!! <33

Kategori: Allmänt

Hemma nu! Spelade på Torvalla i typ 3 timmar x). Var först där med Loreta, Labi, och hans lillebror. Sen så gick Loreta och hans lillebror hem. Mm Jag och Labi spelade då med Lawlaw, Sandra, Hampus, Seydou, Ushindi, Danne och Jake. Men imorgon ska jag typ spela med Jessi och kanske någon mer joinar. Vi får se xD.
Aa men sen ikväll e de träning i Vendelsömalm. Hej då! <33:*

Tjatjaaa

Kategori: Allmänt

Tjena just nu lyssnar jag på musik och chattar med Labi. Ska typ vid ett börja byta om eftersom Jag, Labi, hans bror och Loreta ska spela fotboll på Torvalla idag :). Mm men aa ha de najjs ska kolla några bloggar tja! <<3
Jag just nu :P<33

Godnatt! <33

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sova och det har blivit lite ändrade planer tills imorgon. Labi kom på att han kunde spela. Så Jessi, Labi, Hanna, Karim och typ några till spelar imorgon på Torvalla ! Men jag måste messa Hanna och Jessi om den ändrade tiden och datumet hhehe xD <33. Hoppas dem kan komma! :D. Jupp jupp så äre ju träning imorgon också med laget höhö. Mmm men just nu så ställer jag in mitt larm. Måste upp 08.00 först och fixa en grejj som tar typ en kvart det är en grejj på ett spel som måste göras exakt då höhö...mm sen somna om again hoppas det går och sen ställt larmet på 11.30 :P. Ska möta dom vid Torvalla typ 2 eller något. Förlåt för tråkig info där med larmet och det!
Men är det bra att jag har börjat skriva längre inlägg? <33 Kommentera gärna! :*.
Hur har eran dag varit idag? :).
Nu ska jag sova puss! <33:*
Bilden är tagen nyss <333 ;)

Srry

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering idag...men aa har inte gjort något speciellt annars sen. Försöker ringa Anna på skype men hon svarar inte :'(. Haha jo men lyssnar på Eminem nu precis duschat :). Chattar lite med Labi och Ida.
Imorgon är det träning på Vendelsömalm hoppas planen är plogad nu! <33. Jo och sen på torsdag ska jag och Jessi spela på Torvalla också. Labi och några till skulle också hänka men sen gick det typ inte för dom så jag och Jessi och vi kanske frågar några till lets see <3.
Aa men imorgon på dagen kanske jag är med någon eller så går jag till Ribby och spelar fotboll. Får se för det är träning sen på kvällen också som jag sagt.
Okiiis det var väl det för nu hej då! <333:*

Idag

Kategori: Allmänt

Chattar me Alicia just nu! Aa men det blev inge Handen idag för typ jag venne hahah :P. Men jag, Barash och Jesse gick ut ett tag och sen gick vi hem till Barash och Deniz. Vi kolla på film på Barash mobil och Deniz spela playstation :P. Mm sen drog jag typ efter 1 och en halv timme till stationen och skulle ta bussen och åka till Handen för skulle typ möta Anna som var i Centrum men sen så missa jag bussen OCH tåget men vi skulle ändå inte va hon var där med sin pappa bara och fråga om jag ville komma dit och säga TJJAAAAA. För vi har ju inte setts på ett tag precis.
Pallar typ inte göra nåt mer idag så aa får se hur det blir. Hör av mig ciao ! <3:*

Godmorgon! :DD

Kategori: Allmänt

Tjena tjena!! jag ska gå till Barash och Deniz vid typ halv 12 och sen hämta upp Jesse och sen till bussen. Så måste gå upp och göra mig i ordning nu! :)<33. MM kollar lite fb nu men aa tjarå! :D<33

Godnatt med er!

Kategori: Allmänt

Ska sova nu för imorgon ska jag till Handen med Barash, Deniz och Jesse och typ några till kanske. Mmmmm skypade med Anna ganska länge till typ 01.30. Sen skulle hon sova men jupp godnatt! <333:*

Gamla minnen väcker känslor

Kategori: Allmänt

Tänker på gamla minnen så grovt mycket när jag hör dom här låtarna. <3

Skype

Kategori: Allmänt

Tjeenaa! Jag var ute sen med Ida, Barash, Deniz och Jesse. Sen så spelade vi lite fotboll och satt i trapphus! :)
Nu skypar jag med Anna och ska fortsätta med det! Hej då! :*<33

Kommit in

Kategori: Allmänt

Hejhej! Kommit hem nu. Var ute med Ida och Barash. Vi gjorde inte så mycket gick runt typ och åkte omkring på isbacken...Ida skulle hem och äta nu sen ska hon komma till mig och venne vi kanske går ut till någon.
Men iallafall just nu kollar jag på paranormal activity 3. Den är inte läskig tycker jag haha.
Ska typ läsa lite engelska nu och skypa kanske med Julia sen kommer väl Ida antar jag :P.
Jupp jupp ha det bra ciao! <3:*

Kommit hem

Kategori: Allmänt

Heej, kommit hem nu vi var i centrum och åt hamburgare x). Lyssnar på musik kanske ska gå ut nu och va med Ida och nåra fler. Men hej då! <333

Godmorgon! <333

Kategori: Allmänt

Tja tja bloggen ! :D <33. Ska typ gå upp nu och fixa lite. Sen gå ut och göra något ;))))). MM men är det någon som vet hur man gör tidsinställda på bloggen?! :O. Skulle vara jätte snällt att slänga in en kommentar på det <33.
Men ha det fiiiint hej då! :*

Godnatt bloggen! :*

Kategori: Allmänt

Ska sova nu! Hör av mig mer imorgon! Ha det bra! :* <333 <3

Eminem<3

Kategori: Allmänt

Abow bre Eminem asså bääst ni fattar inte i början man kan tycka han inte är så bra men efter du lyssnat 4/5 låtar kommer du bli beroende och aldrig sluta lyssna jag svär. Asså på gud han e så jävla bäst asså.

Finland

Kategori: Allmänt

Älskar verkligen Finland för alltid och då menar jag för alltid. Hemland <3<3<3<3<3.

Avlsutningsång i Ribbyberg

Kategori: Allmänt

Flaggan vajar på sin stång lyssna på vår sommarsång snart så sjunger vi den blomstertid visst var vårteminen lång men den sprack som en ballong snart så bli det ro och frid. Ingen klocka ringer mer ingen skola snart man ser hej och godbye gamla plugg klockan ringer bara ut vårterminen är nu slut inte gör det oss ett dugg!
Sommarn kommer mer och mer bin och blommor bli allt fler, inte kan man sitta inne nu?

Rektorn har nu hållit tal om moral och indial kören sjunger högt och fint och bra fröken har fått en blomsterkvast vi har årets längsta rast nu så blir det ro och frid ingen klocka ringer mer ingen skola snart man ser hej och godbye gamla plugg klockan ringer bara ut vårteminen är nu slut inte gör det oss ett dugg GAMLA PLUGG!!!!!!!!!
(Låten går inte såhär på klippet precis det e inte rock!)
Vi har gått i Ribbyberg en himla massa år vi har lärt oss många saker och att man inte slår man ska va schysst å man ska va vänner man ska va snäll mot alla som man känner. Jag kan min matte kan min engelska och svenska med är bra på gympa bra på slöjd och kan göra en sked jag kan brodera exprimentera och mycket mera!
Bäst vi e bäst e b-b bäst femmorna femmorna ingen protest bäst vi e bäst vi e b-b bäst femmorna femmorna.
Nu är det dags vi slutar femman å börjar sexan jag och min klass sommarn e här lägger ner pennas färdig med läxan jag å min klass jag å min klass.
Nu blir det lite varamare för sommaren e HÄR vi åker ut till skogen och plockar lite BÄR hej hej sommaren e SKÖN hej hej vi åker ut till ÖN! Några ska fara bort till Sahara några va hemma bland annat Emma. Hej då hela skolan lärare och polarn sola bada sola bada sola bara vara.
Sommarn e hääär lägger ner pennan färdig med läxan jag å min klass jag å min klass.
(Nämner lärararnas namn) har varit jätte bra har lärt oss varje dag! Sommarn e hääär lägger ner pennan färdig med läxan jag å min klass jag å min klass.
PS: Inte exakt hela, kommer inte ihåg hela. Men alla femmor gjorde denna tillsammans förra året till avslutningen xD.
Gamla skolan...haahah vilka låtar assåå...:P<3333:*

Dagens låt!

Kategori: Allmänt

Chilla

Kategori: Allmänt

Chillar kollat på Wallander och något program om ett fartyg som gick på grund i typ April förra året eller något.
Skitsynd äkta Titaniiiiiiic :(. Eller Titanic var mycket värre men ändå.
Imorgon kanske jag är med Barash och Ida. Lets Seeeee. Linda åker iaf till Aruba imorgon! Trevlig resa och passa dig för hajarna!!!! Mmmmm men nu ska jag kolla på bloggar och fejjan och kanske kolla lite på svtplay eller något... får se om det finns någon bra film man missat ;).
MMMM Men hej då!! <33:*

FUCK!

Kategori: Allmänt

Asså helvetes arg träningen blev instääääääääääälld :'(...böööööh :''(. Kolla alla kom dit inkl tränare. Sen det hade vart Kamratcupen där och dom bah: Neej, ni kan inte träna här, vi ska städa från cupen fram till nio! Vi bah: Jahapp....Inställd träning då! :(( -.-.
Mm okej åkte hem då. Ikväll går Wallander. Chattar med Adam och Labi. Nu ska vi äta. Hör av mig!
Bye bitches ! (driver) x)

Träning nu då!

Kategori: Allmänt

Så nu ska jag fylla vattenflarran och byta om till träningen! :). Jupp lyssnar lite på musik just nu men aa hej då ! <33

Kom nyss hem

Kategori: Allmänt

Hejhej kom nyss hem! Idag på träningen körde vi bara match gjorde ett mål. Sen efter träningen gick jag och Jessi och kolla på Kamratcupen :). Sen gick hon efter typ 3 matcher. Jag var kvar typ 2 timmar till xD. Mm sen tänkte jag gå till Torvalla och kolla på Västerhaninge men det var en timme kvar tills dom skulle spela så jag stack till bussen för att åka hem. Men självklart så går inte bussarna lika mycket på helger som det gör på vardagar. Så min buss skulle komma om typ en halvtimme! :OOO och den som ska gå var 12:e minut annars...men jaja tog Jordbro Station så fick man byta sen :).
Ikväll har vi träning IGEN. I Torvalla inomhus x). Hahha 2 träningar på en dag lixom :P.
Men nu ska vi äta! Sen ska jag kolla lite bloggar sen måste jag städa rummet sen byta om till träning, sen åka på träning! :D Vad har ni gjort idag?<33.
Hej då! :*<3

Tjaa!

Kategori: Allmänt

Tjena bloggen! Vakna nyss om en timme börjar fotbollsträningen! Ska byta om sen dra.  Juste eftersom jag skriver ganska korta inlägg nu för tiden ska jag börja iaf att skriva minst en rad! Visst det är lite men sen när jag ska skriva annat så skriver jag mycket längre fast ändå inte långt :/. Men det bli säkert bättre ändå! :) Jepp nu måste jag dra! Hör av mig på mobilblogg kanske när jag sitter på cupen! Annars när jag kommer hem! Ha det bra! Hej då! <333

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Godnatt! Kanske inte bloggar så mycket imorgon...för först träning tidigt sen kolla på Kamratcupen sen hem och chillar kanske är med någon vad vet jag sen träning igen :P. Okii men nu ska jag sova godnatt ha de bra ! <33:*

Ska fixa mig nu!

Kategori: Allmänt

Ska typ sova nu :P. Måste upp ganska tidigt imorn för träning börjar 9. Okii lyssnar lite på fb nu och ska bara gå och borsta tänderna ! Så bye bye! :*<3

Vart ute

Kategori: Allmänt

Hejhej Jag drog ut med Jesse, Barash och Deniz. Vi gick runt ute lite och snacka hehe. Okii men chattar med Labi nu :). TjaråååxD <333

Vart hemma nu ett tag...

Kategori: Allmänt

tjatja! Åkte från Sharon vid 7 kom hem typ 19.10<3333. Just nu chattar jag med Labi och Ushindi :).
Sharons fest var jättttee najjs! :DD <333333333.
Imorgon är det träning vid 9 på morgonen....sen direkt efter ska jag gå från Torvalla till Söderbymalmshallen och kolla på Kamratcupens slutspel =). Trevligt xD. Okii men hör av mig lite senare! Hej då:*

Kom nyss hem

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem :). Kollade på Kamratcupen:). Jo men de gick bra för både IFK Haninge och Brandbergens IF :D.
Trevligt trevligt x).

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag fick typ lite bråttom! Ska ju vara i Söderbymalm 09.20 ska kolla på Kamratcupen och mina klasskompisar! :). Men min buss går 09.00 så nu ska jag hoppa i kläderna bortsta tänderna ta med pengar sen sticka ! Hej då! <333

Mår illa....

Kategori: Allmänt

Mår illa....just när man blivit frisk....ska sova nu hoppas det är bättre imorgon teknikst sätt idag men whatever...
Tjaråå! <3333

Filmen är slut

Kategori: Allmänt

HEhe kollat på film rätt så länge men nu är den sluuuuuut. Ska typ dricka upp hallonsodan kolla lite fejjan och bloggen bortsta tänderna och sen sova! <33:* Hör av mig ! <3333333

Kollar på Tv

Kategori: Allmänt

Hejhej! Jag var ute med Ida, Barash, Tom och Jesse ett tag sen drog jag och Ida hem till mig. Vi satt vid datorn och kolla fb. Men aa nu har hon gått och kollar på TV. Men det finns typ inget bra på Tv just nu :(. Imorgon ska jag kolla på när mina killklasskompisar spelar Kamratcupen i Söderbymalmsshallen :). Hehe sen är det fest hos Sharon! :D<33. Chattar också med Loreta nu <33

pizza

Kategori: Allmänt

Tjena! Ätit pizza ;). Just nu kollar jag bara runt lite på fejjsbok och sånt...är fett ARG har fått tidslinjen-.-.
Asså hör: Tidslinjen...bara namnet låter som stenåldern lixom...Okej men ska typ fortsätta med det och så hej då:*

OHEEYY

Kategori: Allmänt

Vi skulle ju sluta 13.15 men nu skulle vi ha NO och dom som hade fått E fick gå hem !! :DD SPORTLOV HERE WE COME! :DD<333. NAJJSSSSS:DD<33333333.....:DD. Just nu spelar jag och Loreta Icy Tower x). Nööööördar ne drev men ska typ hem snart bye !:*

Tyska

Kategori: Allmänt

Sitter på tyskan nu. Vi lyssnar på Rammsten! :D. Vi slutar om 10 min ;).

fredag!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag! :D. Idag slutar vi 13.15 :). Sen är det sportlov! :D <33333.

Godnatt:DD

Kategori: Allmänt

Godnatt!! :)) Ska blogga mer och längre imorgon..:P<33.

Lyssnar på musiiiic

Kategori: Allmänt

Lyssnar på musik nu....chattar med Anna och Labi :). Mm men hej

Vart i skolan idag

Kategori: Allmänt

Tjena ;D. Idag var jag i skolan. Asså är typ lite bättre nu så gick diit ;). Ställde larmet...vakna och sen bah nej jag är fortfarande sjuk, kan inte gå sen vakna jag en kvart innan min buss skulle gå igen. Jag bah äsch skit i jag går till skolan...omg vad snabbt det gick haah xD. Sen kom jag typ lite sent...så fick jag reda på att jag och en till i min klass och typ 10 till skulle göra nationella prov för vi hade missat typ ett eller 2 stycken. Men sen hade vi vikarie i engelska och svenska. Så sluta vi 15.20. Förlåt för dålig uppdatering, men det är jobbigt att blogga när man e sjuk:/. Men ha de fiiint bye! <3:*

Kanske skola imorn :*

Kategori: Allmänt

Kanske blir skola imorn. Får se...:). Lyssnar iaf på Nooossaa :DD^^. Ska typ sova nu Godnatt! :*<33

HEEJ :DD

Kategori: Allmänt

HEJSAN BLOGGEN skypar med Anna :DD<33^^:DD. HEEHHEHEHEHEHEHEHEHEH Asså venne va jag ska skriva;D
Aa men CIAAOO:DD

APelsiner

Kategori: Allmänt

HEHE äter apelsiner x). Saknar alla kompisar fett mycket I hate to be sick. Asså det sugeeeeeeeeeer. Kommer vara hemma imorgon också...sen kanskeeee jag går på fredag för då har vi nationella prov...

Känns lite bättre nu

Kategori: Allmänt

Spydde ju typ 20 gångre igår. Men det är mycket bättre idag. Kanske inte bloggar så mycket idag heller men nåt inlägg kanske jag klämmer in då och då ;).
Men sitter typ vid facebook nu och lyssnar lite på musik.

Magsjuk

Kategori: Allmänt

Kan inte blogga på hela dagen idag blivit magsjuk spyr 24-7

Godnatt.....

Kategori: Allmänt

Godnatt bloggen...
ska blogga mer imorgon!!^^

-

Kategori: Allmänt

-Jag fick fel bild av dig hela tiden
-Du är världens snällaste
-Jag älskar dig
-Jag har misstrott dig
-Det höll inte
-Men allt känns fel
-Jag vill ju!
-Älskar dig

Kom nyss in

Kategori: Allmänt

Hejjsan kom nyss in:). Var ute med Ida, Barash, Deniz och Jesse. Vi sprang runt på Ribbyberg och lite sånt hehehe.
Äter choklaaaad :D. Aa men chattar lite på facebook, bye!! ^^:D<3:*

Heeeeejjj

Kategori: Allmänt

Hejjsan, ska snart dra till Ida^^. Så asså idag i skolan hade vi: Svenska, Matte, idrott, Engelska och SO. Okej men hej då!! <333

SO

Kategori: Allmänt

So nu då...jobba med gudar. Jupp jupp förlåt för korta inlägg hej då! ^^:*

Svenska klart nu SO

Kategori: Allmänt

Tjaaa vi har nyss haft svenska. Ska till SO snart så hej då!

Skolan nu

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan. Börjar om 10 minuter...tyska:(. Kollar lite på facebook nu...hehe har inget mer att blogga om typ...
Aa men hej då!^^

Godnatt.....

Kategori: Allmänt

Asså det får bli godnatt nu :P. Hehe chatta med Lawlaw ett tag eller ganska länge vi snacka om fotboll osv. Okej vänta wtf det kom en fett random fråga på fb från en kille...haha en gåta...skitåligxD.
Aa men bye! <3:*

TJATJA

Kategori: Allmänt

Har ju inte kunnat blogga idag eftersom vi haft cup i Norsborg. Aa men vi kom inte till slutspeeeel sadface:(. Sen var det släktkalas. Mormor och morfar hade fyllt 75 år! Grattiiis:D<3^^. Okejjs ska kolla på Wallander ikväll:). Nu kollar jag på kontoret. Men aajja vi får väl höras senare. PS: Ska lägga mig 12 idag! "duktigt"

Kan inte!!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen, kommer inte kunna blogga idag förren på kvällen. Har cup i Norsborg sen på släktkalas! Hej då!

FAAN

Kategori: Allmänt

Asså varför är jag uppe så sent när jag ska upp 6 wtf nu kmr de bli fult inlägg me förtkortningar osv. Elr de blir typ nt nåt inlägg alls för måste fan sova nu fakk att de blev så sent elr sent det är sent om man ska upp tidigt ...hej!

Morden i midsommer

Kategori: Allmänt

Kollar på Moden i midsommer. Äter lite chips också x). Ska typ efter morden i midsommer gå till mitt rum och typ chilla kolla på bloggar lyssna på musik osv. Sen sova. TAGGA TILL CUP IMORGON TJEJER!!!!!!!!!

Hajj

Kategori: Allmänt

Hejjsan....Fellan drog nyss hem. Har nyss ätit. Ska typ kolla lite på TV. Imorgon är det cup i Norsborg. Komigen nu VENDELSÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! :D<3333. Vi ska också möta mitt gamla lag Hanviken. Aa men okej vi hörs lite senare.
Ha en fin lördagskväll! Puss:*<3
Typ ett halvår sen xd <3333

HAHAHAHAHHAHAHAHA

Kategori: Allmänt

Ändrade planer ännu en gång hahaxD

Kategori: Allmänt

HAHA Fellan ringde nyss och sa att hon kommer iallafallx). Men hon är lite sjuk men aa vi ska inte bada bara chilla och snacka osv. Men hon kommer om 10 minuter! Så måste faktiskt kuta ut tlll badrummet och bortsta tänderna  C:
Herrå! ^^>3

ändrade planer

Kategori: Allmänt

Fellan kunde inte vara idag. Hon har blivit sjuk stackarn :/. Aa men ska typ gå upp och fixa mig lite grann...sen typ gå ut. Hörs sen bye!<333

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Det får nog bli godnatt nu bloggen...ska upp om...8 tim. Eller 7 och en halv. Aa men pusshej!:*

Något som är läskigt kul...

Kategori: Allmänt

Det är fett kul att läsa andra bloggar när dom gör videoinlägg! Asså omg dööör! Det är fakking kul. Gjorde ett igår men det cpa när jag skulle ladda upp så assåå:(. Hahah okej förlåt för kort inlägg!:*

Ska typ sova snart...

Kategori: Allmänt

Asså ska till Eriksdlalsbadet imorrn med Fellan. Så ska typ sova snaaart. Ska bara kolla lite på biggest loser. Sen sova. Hör av mig! Bajj! <3^^

Home!

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från Brandbergssdiscoooot! :D <3. Det var najjs :D. Var där med Whilma, Hanna, Anna, Emilija, Seher, Lawlaw och mååååånga fler pallar inte säga alla xd. Aa men nu äter jag ;P. Ska typ kolla på tv också xD. Aa okej bye!

Chillar

Kategori: Allmänt

Chillar just nu bara. Fett najjs! Aa men vid typ 5 ska jag börja byta om och sen dra på festen! Kanske åker med Sharon! :)<3^^.

Kom nyss heeeeeeeeem

Kategori: Allmänt

Hejhej bloggen kom nyss hem. Vi sluta 13.15 Hahah jag satt på bussen med Tigsty och Sharon och sen Tigsty bah: NEeeej SHIIT glömt min laddare i klassrummet så jag och hon åkte tillbaka och hämta den. Sen uppstod det fett stort bråk mellan 2 pers vi bah omg vi måste hjälpa henne osv. Ajja men sen tog det typ 100 år för att hämta laddaren haha så kom hem nu och fick reda på att Anna inte följer med till brb discot idag:(. Sharon KANSKE kommer men troligvis inte. Erica KANSKE kommer och Hanna kommer nog. Men vill inte bah komma själv heeelt random ..? Ska fråga några nu. Puss! <3:*

Läsning klart nu Lunch

Kategori: Allmänt

Har haft läsning. HAHA läste inte fett booooooring. Nu ska vi dra till lunchen^^.

HEJHEJ

Kategori: Allmänt

Hejjsan, sitter i skolan breve Hanna:D. Vi ska ha läsning snart. Vi har nyss haft bild. HAHAHA jag och Tigsty kom försent. HEEHEHEHEHEH som vanligtxD. Hej då° :D

Ska till bussen nu!

Kategori: Allmänt

Ska draaa till bussen om 10 min så inte NU då haha Hej då! <3:*

SHARON

Kategori: Allmänt

Grattis min Sharon på din underbara fina födelsedag! Hoppas du får många fina presenter och en underbar dag!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Tja bloggen förlåt för jag inte blogga igårkväll så mycket, men det var så att min dator lagga som fan sen och var tvungen att stänga av den för den kunde inte ladda upp bloggen. Men nu är jag här och har ganska nyss vaknat xD. Jag. Loreta och Tigsty pallade inte mötas 7 xD. Så vi möts 8 ist.
Ska till bussen om en halvtimme. Aa men ikväll är det brandbergsdiscot och Anna kanske joinar. Får se hon ska höra av sig idag! <3^^. Aa men nu ska jag chilla lite och kolla på bloggar och videor osv. Sen sticka till bussen.
Ha en bra dag! Puss<3

Chillar

Kategori: Allmänt

Hejhej chillar fett mycket fett sköööööönt! Vid 9 börjar biggest loser. Ska kolla på det<3. Sen efter det kanske typ sova för kanske ska möta Tigsty och Loreta 7 imorgon i skolan så vi kan göra klart filmen. Så måste med andra ord upp väldigt tidigt imorgon! Aa men okej pusshej! <3:*

Kom nyss hem

Kategori: Allmänt

Tjaaa kom nyss hem. Vart i Haninge C och var med Ida, Loreta, Sharon, Tigsty och Hanna. Vi käka på donken. Sen skulle vi göra filmgrejjen som vi fick uppgift från skolan att göra. Men vi kom inte på något att göra. Sen blev vi osams. Så jag och Tigsty stack och sen kom Loreta efter. Sen åkte Ida, Hanna och Sharon till Hanna och spela in filmen.
Jag, Tigsty och Loreta var kvar i Handen. Vi gjorde filmen i centrum. Den blev bra men vi blev aldrig klara för sen hade Loreta träning så hon var tvungen att sticka. Sen drog jag och Tigsty hem. Men imorgon ska vi träffas typ 7 i skolan och göra klart den. Hahah juste i Handenterminalen har dom tagit bort spärren! :D Heheh jag fota och då kom det en snubbe som kolla skitsnett han trodde typ jag fota han fast jag fota spärren som var borta :S.
Ajja men iallafall nu ska jag väl inte göra något. Chilla typ osv. Okii hej då! :))

Godnatt bloggen!

Kategori: Allmänt

Det blir typ godnatt nu för asså imorgon blir de ganska lång dag. Spela in den där cpiga filmen osv.
Aa juste på fredag är det fest i brandbergen! NAJJS :D <3^^.
Men asså ska typ slagga nu så bye! <3:*

Ni kanske visste men säger ändå

Kategori: Allmänt

Visste ni att Barash gjort slut?
Han gjorde slut igår.
Jag vill inte gå in på detaljer så pusshej! <3:*

Hahahhahaahahhaahhahahahhahahaah dööööör

Kategori: Allmänt

IIIHHHH

Kategori: Allmänt

Hejhej

Kategori: Allmänt

Tja tja skypat med Ida och Sharon typ aslänge hehe. Men dom har lagt på nu. Chattar med Labi och lyssnar på musik. Annars gör jag inget. Ska vara med Loreta, Hanna, Sharon, Ida och Tigsty imorn och spela in en film. Som vi måste för vi ska visa för klassen. Det är nån läxa vi ha när vi har studiedag booooooooring!!
Okej men vi ska mötas i Haninge C vid 11 typ. Sen äta något och sen typ dra nånstanns i Handen och spela in filmen. Den ska vara 2 minuter lång x). Men ajja bloggar senare !
Puss:*!

Kom nyss in, skypar med Anna

Kategori: Allmänt

Hej hej bloggen! Skypar med Anna nu x). Kom nyss in. Var med Fia, Ida, Daniella, Rasse, Jesse, Barash och Deniz. Vi var i pulkabacken och snacka xD. Aa men ska fortsätta skypa med Anna:D. Så bye bye!! <3<3<3^^

Felicia<3

Kategori: Allmänt

Det är jätte tråkigt att du har slutat i vår skola. Men hoppas du får det bra i din nya!<3. När jag ser din klass kommer det kännas konstigt att du inte sitter där. Kommer sakna dej för vi har varit vänner sedan dagis.
Hoppas vi inte tappar kontakten! :*

SO

Kategori: Allmänt

Vi ska typ ha so nu. Not fun. Nu sitter vi och snackar lite. HEj d¨

Matte

Kategori: Allmänt

Vi ska typ ha matte nu. Fett tråkigt men skönt att börja sent. Hej dåx) <3

Allvarligt...

Kategori: Allmänt

Okej seriööst ska faktiskt sova nu tror jag. HAha juste I find my mobiltelephone!:* Fett happy ...:D.  Men det var fett svårt att hitta den för den var på ljudlös.....kejj. Ni förstår inte hur jag och Loreta DOG idag. Asså kolla på värsta fjortisen som gjorde videoinlägg på bloggen. Asså omg. Garva sönder åt henne nyss igen asså omg. Aa men har typ fett bigga lust att skriva såhär fett långt inlägg typ. Ska kanske packa väskan ne palla. Tror jag tar med laddaren till datorn imorrn till skolan. Hade me den idag:). Behövdes verkligen! Hade 9 min kvar. Sen när jag låg på 20 typ låna några den=). I helgen ska jag försöka vara med kompisar jag inte träffat på grymt länge. Vill återuppta kontakten.
Aa men imorgon tpy slutar vi ju 12.40 då. Ska typ kanske va med sharon, loreta, tigsty och hanna. Man ska typ göra nån 2 minuters film som lääääääxa. Vi ska göra tillsammans. Sen på torsdag ska vi kanske göra det igen x).
Aa men...tror det var allt för just nu. Aa okej bloggar mer imorgon eller teknikskt sätt idag. Bloggar innan och under skolan imorn! Pusshej! :*<3

Okej assååå

Kategori: Allmänt

Asså ska typ inte sova riktigt än...pallar intäääh. Men behöver gå upp vid 08.30 imorn. Börjar 10 asööm! :D <333333. Ahh fuck hittar inte min mobil :'(. Ska gå och leta efter den ....hittar den inte...damp. Kommer inte kunna vakna imorgon då...-.- okej får komma på nååååt!! ....hej då!

Bäst!

Kategori: Allmänt

Älskar min skola haha imorgon börjar vi 10 och slutar 12.40 på torsdag är det studiedag och på fredag slutar vi 13.15!!!! Avgudar Söderbymalm!! <3 <3 <3 <3 :*

dusch

Kategori: Allmänt

Heej! Ska typ duscha nu. Sen kolla på film sen sleepa. Ehm...gör typ inte så mycket kollar på Barcelona.
Men förlååååt! Igår fyllde min blogg 2 år!! <333 Såhär var bloggens första inlägg skrivet:
IKVÄLL
heheh ska iväg ikväll hehe :d


Hahha :P <3 fett kort inlägg. :D Okeeeiiiiiiiii baajj bajj! <3333^^

Ko nyss in

Kategori: Allmänt

Heej! Idag i skolan hade vi: svenska, no, fotboll, engelska, matte och musik. Efter skolan följde Loreta med mig hem:D. Vi typ snacka och garva. Sen drog hon hem typ 6. Sen så gjorde Barash slut. Sen så var jag med Ida och Rasse. Vi va typ inte så jätte länge men tills nu. Nu sitter jag här och äter bulle x).
Aa men ciiiaao! <33

HHEHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEH

Kategori: Allmänt

Matte

Kategori: Allmänt

Sitter på matte vi får använda datorerna trevligt! :D. Men måste göra mattespeeeeeel. Men palla lixom...:P.

In the school

Kategori: Allmänt

In the school nooooow. Det är fett boring. Börjar om 5 min tror jah. Hoppas Tigsty eller någon kommer snart x).

Kom nyss hem:)

Kategori: Allmänt

Hej hej kom nyss in. Har varit ute med Barash, Ida, Jesse, Deniz och Rasse. Vi gick och plinga på Fia men hon var tyvärr inte hemma. Men iallafall så gick vi till Ribbyberg och viåkte lite på spolade isen på fotbollsplanen och vi gick upp i skogen osv. Sen typ efter ett tag gick vi till Solhemsv och stog där snacka sen gick Rasse och Deniz iväg. Sen gick Ida också. Sen så försökte Jesse filma mig och Barash. Sen så aa gick vi hem eller aa. Men nu chattar jag med Eme och Barash. Ska äta hej då! ^^

Vill ut!

Kategori: Allmänt

Vill gå ut...ska fråga ifall Barash och Fia vill komma ut x)<3.

Engelska

Kategori: Allmänt

Inne på engelska nu.
Vi ska typ göra en egen resturang.
Man ska välja en förrätt varmrätt och efterrätt.
Måste typ börja jobba nu egentligen...
men vill inte...
hehe vet inte vad jag ska ta, det är så svåååååååårt....xP.
Förslaaaag?:D<3

:'(

Kategori: Allmänt

Shiiiit....inte sovit på hela natten. Så sköööönt. Nu måste man gå upp....fan vad jobbigt....:/...asså när jag säger inte sovit på hela natten har jag INTE sovit på hela natten asså låg vaken och snörraaaaaa hela tiden. Ajja men det finns myyyyyyycket värre saker.
Chattar med Jessi just nu. Efter skolan kanske jag ska vara med Barash och Fia sen får vi väl typ se vilka fler som kommer. Men nu måste jag faktiskt packa väskan så hejjj då!!<333333:*

Godernatter

Kategori: Allmänt

Godernatter bloggiiiiissshhhh ^^

Dagens låt!

Kategori: Allmänt

Ångrat mejj:P

Kategori: Allmänt

Ehh heheh ångrat mig. Deckaren blev fett med bra. Eller ÄR fett bra x). Hehhehehehhhe förlåt för att jag är dålig på att skirva på bloggen asså det blir lixom tråkiga inlägg eller vad tycker ni? Det kan bero på att jag vart sjuk fett med länge osv. Så på fredag ska jag göra en gämförelse med besökarna från denna vecka.

wallander

Kategori: Allmänt

Kollar på wallander nu. Den är typ inte så bra...:(. Händer inte så mycket. Men ska typ äta sallad! :D. Ätit upp min pizza. Hehhe dricker också coola men woow vill ha sallad hahha ska gå och hämta den nu xP. CIAO :D
Vendelsö IK är dom bästa HEJA HEJA HEJA NU KÖÖÖÖÖR VI! <3 <3 <3

Piiiiizzaaa

Kategori: Allmänt

Öhh ska till pizzeriiiiiaaan.
Ska köpa pizza...nehhe...:P¨
aa sen till ica och köpa CHIPS.
Har inte varit ute på 2 dagar nooooooot goooood. But not rand0m because i am SIKK.
Öhh precis duschat inkl tvättat håret.
Ska klä på mig osv sen gå awaaayyyy.
Bye bye meeeiiinneeee BITCHESSSSSSS!!!!!!!!!

Skypar

Kategori: Allmänt

Tja tja
skypar med Julia.
Idag har jag inte gjort någonting.
ska kaaaanske gå till centrum och köpa godis leeeeets seeee

OMG

Kategori: Allmänt

Klockan är lixom halv 4...inte stigit upp ur sängen. Sheeiiit...aa...ska göra det nu...hej då

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Eller...god förmiddag är det väl ? för er X).. Aa men iaf spelar icy tower. Har booooooooooooring. Drömde om en gammal kompis inatt...hon och jag gick i samma klass förut. Har inte sett henne på ett halvår...:(.
Bye

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Först skypa jag och chatta med Anna och Ida.
Sen i typ en timme satt jag och Marjam och chatta och spela stick run höhö. Stick run haha fett ute.
Aa men sen så typ chatta jag typ 15 min med Sharon. Sen gick jag och borsta tänderna.
Ska typ sova nu bara för att imorgon är det träning och måste meddela att jag inte kan vara med för att jag har brutit tån och är sjuk :(. Saknar fotbollen fett mycket. Men ajja sleep well eller vad det heter hej då! <3:P

Anna :D

Kategori: Allmänt

Skypar med Anna. Det var fett länge sen vi snacka :(..<3. Men nu gör vi det! :D <3

Ursäkta!

Kategori: Allmänt

Förlåt för sämst uppdatering...men skypade med Julia nyss^^, hahaha vi dooooooooooooooooooooooooooooog!!!
Kanske ska gå och kolla på "mördare okänd". Eller får se...kanske....höhö...ååhh npn skicka på fejjsboook najjs...aha fan vare bah hon ...:(...nej skojja hej dåå...

Skype^^

Kategori: Allmänt

Skypar med Julia och hennes kompis xD. Hhha venne vad jag ska blogga om mer nu. Öhhh längtar som FAN till sommaren. Ni förstår inte....fan sommar sommar! Kom bara! <3<3<3<3<3<3<3<3<3

1029 inlägg!

Kategori: Allmänt

Med det här inlägget har jag gjort 1029 inlägg xP. Haahh chattar med Linda...hon ska hämmnas på mig...för jag kommentera hennes blogg med "anonym". Hahah

:D

Kategori: Allmänt

Heej....venne men tror jag håller på att bli frisk :D. Känns mycket bättre iaf. Lyssnar på musiiiic. Asso typ ddör ....fett pinsam man var när man var liten...-.-

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Godnatt! :*

Hagalund

Kategori: Allmänt

Hahahhahahhahaha lyssnar på en fett rand0m låt som heter Evelina :P. Höhhö dom bah: "Du vrider och vänder bland husen i gamla Hagalund Evelina....." Hahahhahahahhhahahah döör :P <3 <3 <3 <3 .


Fattar nadda asrandom låt assååå...whata fakk...:O?!

Ska typ...

Kategori: Allmänt

Ska typ sova snart kanske.
Lyssnar på swedish house mafia.
Har fett boring.
Bye! <3

Det är typ mycket bättre nu

Kategori: Allmänt

Känns mycket bättre bu faktiskt. Var ute och tog en snabb promenad runt husen. Måste få frisk luft!
Kollade nyss på deckaren "Irene Huss". Den var bra.
Men fortfarande ser jag ut som ett lik i ansiktet höhö. Influensa är fakking jobbigt!
Ska typ duscha. Sen sova. Hej då! <3

äpple

Kategori: Allmänt

Äter äpplen och dricker juice. Skitgott!! Fett uppfrisksnde.

Kanske bloggar ändå....

Kategori: Allmänt

Kanske håller bloggen uppdaterad idag ändå...får se. Men det kommer inte bli så roliga inlägg.
Kollar på nåt program om Mars typ haha :P. Ska typ kolla på Heja Björn eller Segemyhr istället.

Fan det här går inte...-.-

Kategori: Allmänt

Förlåt. Men kan inte blogga. Måt fett illa. Dricker coola kmr nt blogga så mkt idag kanske. Elr hej då

Influensa

Kategori: Allmänt

Antagligen har jag fått influensa. Jag ramlade nästan nu när jag skulle fylla på vattnet :(. Fett nära på att spy när jag hostar. Min panna kokar. Fan. Ajja hoppas ni mår skitbra! :D. Men hej då...<3

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ska sova nu. För är sjuk och MÅSTE till skolan imorgon. Godnatt!:*

Det är kul att jävlas ibland ;D

Kategori: Allmänt

Hahhaa det är fett kul att jävlas. Jag har jävlats med Linda denna vecka. Kommenterat hennes blogg med "Anonym" Hhahah skitkul!! :D <3<3<3<3<3<3.

Yessshhhh

Kategori: Allmänt

Jag var typ ute och gick en jätte snbb promenad runt husen bara på ca: 5 min.
Ville få lite frisk luft.
Känns mycket bättre i tån nu.
Tror jag skippar kryckorna imorgon faktiskt.
För dom är fett jobbiga att på på på bussen.
Men får se.
Ska duscha nu.
Sen kolla på film på datorn kanske.
Sen sova.
Men jag hör av mig senare hej då!

Mår illa

Kategori: Allmänt

Mår fett illa-.- Fan:(. Måste till skolan imorgon. MÅSTE göra nationella. Inte bra att missa!! Vi har det hela dagen som i går. Så vi slutar 11.20:D. Kommer nog gå faktiskt. Måste......okej fett mycket fokus på det nu höhö. Okej förlåt.
Chattar med Sharon:). Hej då ursäkta för tråkigt inlägg! :'(<3^^

Dagens låt...:P

Kategori: Allmänt

Fortfarande

Kategori: Allmänt

Fortfarande skypar jag med Julia:DD. Heheheehehhehhehe Förlåt för korta inlägg idag....:(...<3 hej då! ;D <3

:D

Kategori: Allmänt

skypar med julia.
vi har skypat i typ 2 tim nu höhöh ;D

skype

Kategori: Allmänt

Cha cha bloggen nej skojja. Skypar med JULIA :D<3. HÖhÖHöHÖöHÖHÖöhÖhÖhÖ. Nanannananan hej då..:P <3 <3 < 3:D

Vill ju..:( <3

Kategori: Allmänt

Sjuk.
Jag och Barash skulle vara idag men så kommer fakking förskylningen.
Vet inte varför jag är sjuk hela jävla tiden.
Det är iallafall extremt irriterande.
Vi hade inte nationella idag TUR!
Chattar nu med Barash och Rasse.
I kväll ska Finland möta Ryssland i ishockey.
Var ju värsta fanet av Ryssland förut.
Men jag har insett nu hur mycket jag älskar mitt hemland så ska hålla på Finland i kväll!!! <3 <3<3 <3
Ska kanske bara gå till Konsum och köpa coola det brukar man vilja ha när man är sjuk hööh:P
Måste säga att våran gamla dator är fett med snabb nu hheheh.
Om typ 2 veckor är den Norsborgs cupen.
Kommer nog kunna vara med.
På gud jag ska vara med även om min cp tå inte läkt.
För vi ska möta mitt gamla lag.
Förfaaaan GO VENDELSÖ! :D <33
På söndag är det träning. Men kommer inte att gå eftersom tån inte läkt ännu då. Den är förtfarande blå.
Hahah skitful xP.
Men hej då! :D<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Jag i mitten med pokalen.
Gammal bild.
GO VENDELSÖ !!!! <3 <3 <3 <3 Nu kör vi!:D :D :D <333

Sjuk:(

Kategori: Allmänt

Sjuk...va fan i helvete...vi hade typ nationella prov idag också. Pallar inte blogga just nu ska typ inte va fan hej d..-.-å

'godnatt

Kategori: Allmänt

godnatt bara för det är skola...men typ ska ändra på tiderna. Börja lägga mig 12 imorn 11 på fredag senti helgen 11 måndag 10 tisdag och 10 restev av veckan. halv 2 ...euw with the bläig skola 'i hate it...-.-

Tror jag ska...

Kategori: Allmänt

Ska gå upp och borsta tänderna, tvätta fejjset byta om byta dator. Sova ! Näst sista inlägget troligvis!
Hej då<33

Det är mörkt och tyst

Kategori: Allmänt

Alla har lagt sig.
Okej...jag lägger mig alltid senast men ändå.
Demoner...nejj skojja bah...
wööp wööp höhöhööh hej då
noob

Love <3

Kategori: Allmänt

And much more...

Wööp wööp

Kategori: Allmänt

Höhööhöhöö wööp wööp nya ordet för woop woop. Hahah zajjk. Har fett med boring. Ska typ spela lite hahah nolife.
men tänker det, för har nooooooorrinnnnngg hej då-^^

Egentligen

Kategori: Allmänt

Egentligen pallar jag inte blogga höhöh:P. MEn jag var hos Barash ett tag idag och sen skulle vi tyå gå ut men sen skulle jag ätaoch så blev klockan 8. Då komjag på att jag hde läxa och var tvungen att göra den ajja.
Klar med den nu iaf. Äter glass och kaka..HÖHHÖ. Men chattar med Labi. Jag och Linda bråka idag också men detär över nu. He då
Gammal bild...

Ska snart tagga

Kategori: Allmänt

Ska typ tagga snart. Ska till Barash<33^^:D. Hhehhe just nu chattar jag med Julia.
bbye <3

Kom nyss hem

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från skolan. Eller aa jag och Hana var i centrum ett tag efter skolan höhöh. Men vi hade inga pengar, smarta som vi e x). Just nu chattar jag med Barash<3:). Men aah! CIAO!

Sitter här...

Kategori: Allmänt

Vi har haft nationella prov typ hela dagen idag:(. Men jag hanna, shaorn och tigsty sitter utanför bilden och snackar PPPpppPPppppPPPPppppPPPpppPPPppppPPPpppPPPpppPPPpppPPPPppppppPPPPppppPPPpppPP'
trååk hahaha ;D <3<3<3<3<3<3<3

Typ godnatt...

Kategori: Allmänt

Blir godnatt nu...har ont i foten pallar inte plågas mer så sleeping time good night!

Till våren/sommaren

Kategori: Allmänt

ADIDAS LOGO FIREBIRD DARK GREY
Får spara ett tag bara :D

2010

Kategori: Allmänt

2010 var världens bästa år...allt stämde så jävla bra...<3 memories...<3<3<3
Men minnnen passerar...

Klaaart;D

Kategori: Allmänt

Precis duschat klart. Det var svårt med en bruten tå...den känns helt mjuk eeuuw....ska typ höhhöö spela ;P Rand0m men känner för det...sen ttyp sova kankse...hej då! ;D<3<333<3333<333

Dusch

Kategori: Allmänt

Sa typ duscha och tvätta håret...ska till skolan imorgon...fan också vi har nationella prov i svenska...pallar inte men måste hej då..-.-

Brutit tån...:/

Kategori: Allmänt

Brutit tåååån :'( Fan alltså... Kolla var på Handens närsjukhus och röntga den och den var bruten...:/....Kryckor också..böööhh....men iallafall pallar inte blogga....

Next: Västerhaninge Vårdcentral :'(

Kategori: Allmänt

Det känns lite bättre i foten idag men jag är hemma från skolan också för att jag är sjuk. Fan i helvete.
Nu chattar jag med Tigsty och Linda <3 <3 <3 HEj då!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Ska typ sova nu men har skapat en finsk blogg höhööhöh men komme fortfarande uppdatera lika bra här!
För på den adra skriver jag endast på finska hehehh ;D www.minunpaivani.blogg.se <3 <3 <3 <3 <3

Boring....hhööhöhööhö

Kategori: Allmänt

Vill inte blogga asso det är typ det hära som e fett med negativt "oxå" med bloggen typ tråkiga fett korta inlägg....
ah och bilderna ifs...men visst så fort jag sitter with the old computer så lägger jag jueh upp?? ;D HIHIHIHIH xdxdxdxddxdxdxdxd

Sims<3

Kategori: Allmänt

Vill spela SIMS! Astaggad typ...men kan inte starta upp det nu typ....På G att bli sjuk igen...asso fett ful dag idag värsta feta otursdagen allt blev bah pajj...Loreta: Vi skulle valt Romme istället...:/...<3
Omg när jag skrev nu på gud det här kommer låta fett random men tangenterna kändes som grunt vatten asså mina fingrar som ben och att jag gick där och allt vatten var typ borta!:OO
Okej förlåt glöm det där ahhahhahhhahahah typ dör hör: Kycklinglår höhöhhööhööhööhöh XOXOXOXOXOXOXOXO
Förlåt.....dåå daahh-.- ne bah skojja PppPPPppPPPppPPPPppPPPPppppPPPPPpppPPPpppppPPPPppppPPPPppppppPPPP

Ont ont ont ont ont ont FAAAN!

Kategori: Allmänt

Skitaont i foten men .....imorgpn har vi prov....herre jävlar har inget papper att öva på fååår paniiiiik!!! OMG OMG OMG FAN!

Livet känns ju underbart-.-

Kategori: Allmänt

Livet känns ju sjukt underbart när man har så fakking ont att man får hoppa omkring på kryckor som värsta galning. FML

spelarmöte

Kategori: Allmänt

Kom typ fett tidigt till spelarmötet men nu sitter vi här iaf. Men bye<33333

Eriksdalsbadet

Kategori: Allmänt

Hej hej kom nyss hem från Eriksdalsbadet. Det var typ inte så kul för det hände så jävla mycket asso! Först stukade jag tån. Asso låter fjolligt men ni fattar inte hur jävla fakking ont det gjorde! Kunde inte änns gå. Fan....och den blev blå och nageln blev uppskuren...aa tror faktiskt att jag bröt den. Sen så kaxa vi med några killar i bubbelpoolen fiiiiii faaan vad jag och Loreta ägde ut dom!! Sen gick dom. HÖHÖHÖ. Sen när vi skulle byta om typ så var det inte Loretas lås som hängde vid hennes skåp vi bah: Whata fakk!?!??!?!?? Då gick vi till några badvakter och så frågade vi om hjälp. Dom sa typ: Aha, aa vi var tvugna att klippa sönder ett lås här förut. Det var en tjej som trodde det var hennes skåp. Ni fattar inte hur vi dampa. Men då fick vi nyckel till det nya låset som satt på dörren så blev det bra! ;D. Då fick vi gå till bussen och åka till Södra station. Men nu sitter jag här med stukat/bruten tå. Ikväll är det spelarmöte i Torvalla. Fan oxxå...kan ju inte gå och det kommer ju gå fett med bra att ta bussen eller tåget nu också...-.- Kommer inte kunna spela fotboll på flera veckor!!!!! NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ MARDRÖM!
Skulle dessutom va med barash men nu går inte de -.-. Ska till vårdcentralen nu.
Juste! När vi var på Eriksdalsbadet så haahaha såg jag och Loreta en skådis jag bah: OMg jag känner igen han som fan!!! Loreta bah : Omg jag meh Jag bah;: Kom vi går och frågor honom. Vi hah: Ursäkta är du skådespelare?
Han bah: Ja  Jag hah: jag känner igen dig fett väl, vilken film har du vart med i? Han bah: Livet i fagervik.
Jag bah: Juuuuste du var väl typ advokat där? Han bah: Jaa haha ;). Omg fett coolt det var höhööh följde den serien. Men iaf Hej då1 <3

Måste dra

Kategori: Allmänt

Måste dra till bussen nu men vi hörs senare pusshej! <33

Godmorgon! <333

Kategori: Allmänt

Godmrgon! Vakna typ nyss....tidigt för tidigt bajs.

Problem

Kategori: Allmänt

'problem kan fan inte sova vill det för ska upp apa tidigt imorn fan fan fan fan fan fan

Godnatt :*

Kategori: Allmänt

Godnatt! :*

13 Inlägg

Kategori: Allmänt

Gjort 13 inlägg bah igår! Asso tekniskt sätt..:P

Tagga grejj

Kategori: Allmänt

Gör en tagga grejj på fb t.ex tagga nån med bra humor osv hahahah ;D No life...<3^^;P

AJJ AJJ AJJ

Kategori: Allmänt

Böööhhh  vaffan gjorde jag!? Jag smeta in tandkräm i hela ansiktet whata fuck?!!!?!? Och det sviiiiiiider!! -.- fett med mycket....-.- Har precis tvättat håret och duschat. Nu ska jag ta lite apoliva typ och kleta in det sen blogga sen äta klubba sen borsta tänderna sen blogga kolla fejjan snabbt sen sova 00.30 typ hör av mej puss! :*<33

Packat klart! ;D <33

Kategori: Allmänt

Packat klart asööm ska ställa upp väskan på mitt rum och duscha och tvätta håret underbart! Efter badet nu så ska jag ligga i min säng och chatta och blogga ska fan blogga blogga och blogga! Sen ska jag kolla busstiderna tänkte ta en tidig buss så jag kan köpa lite godis till tåget imorn! Ska lägga mig ganska tidigt ikväll oxxå pallar inte vara uppe! <33 kanske lägger mig 12 det e fett tidigt  för mig hhihihi ;D.<33 Peace:*
Ccp bild-.-

Packar<33

Kategori: Allmänt


Hejsan! Packar nu till Eriksdalsbadet. Har fixat pengar! Men vi ska mötas vid pressbyrån vid terminalen imorn. Har glömt att handla godis på tågresan :'( böööhh..men hoppas pressbyrån har öppet imorn så kan jag och Loreta dra in och köpa nåt x). HAHHAHAH inte för att det tar lång tid att åka från Handen till Södra station men ändddåååhh ;P.

Kom nyss hem!! :D

Kategori: Allmänt

Hejjsan! Det har hänt mycket sen jag blogga senast så nu kommer ett långt inlägg förhoppningsvis! x)<33^^
Okej jag gick till Barash vid typ klockan 16.30. Vi drog ut och plinga på Jesse, men han var inte hemma. Då gick vi hem till Zack. Jesse var där haha, dom spela TV-spel ett tag. Sen gick jag, Barash, Jesse och Zack ut ett tag och Barash och Jesse försökte mula varandra ;D. Sen typ lite senare skulle Zack gå hem. Jag, Barash och Jesse var ett tag till tills Jesse oxå skulle hem! Då gick jag och Barash till Fia. Men hon skulle typ komma ut lite senare. Då stack vi till Ida, men hon kunde inte komma ut. Sen skulle vi äta. Sen kom Fia och Ida hem till mig. Vi satt lite vid datorn och sen gick vi och plinga på Barash och Deniz. Dom kom ut och sen var vi på gården lite och så kom Jesse. Sen gick typ Ida hem för hon frös. Vi andra var kvar ett tag till. Sen typ så gick Fia och Jesse hem också. Jag, Barash och Deniz gick till konsum. Vi köpte choklad. Deniz gick hem och jag och Barash satt och snackade lite.
Sen så gick vi hem och nu chattar jag med han! Hej då! <333

Ska dra nu!

Kategori: Allmänt

Ska dra till Barash nu ! <333 Hej då <#^^

allvarligt

Kategori: Allmänt

Seriöst...jag skriver typ 7 inlägg om dagen men har typ bara 12 besökare och nu ligger jag på 2 och det är jag själv! Inegn som besökt bloggen idag!!
Snälla svara vad gör jag för fel?? :(...äre att jag inte lägger upp bilder eller är det tråkiga och korta inlägg??
Skrriver jag för mycket likadant?
Snälla skulle bli oerhört tacksam för svar!

Snart så....

Kategori: Allmänt

Eller snart ...om typ 45 minuter....så ska jag gå till Barash. Ida skulle också hänka men hon svarar inte på mess..:/
Men okej! Messar med Fellan och chattar med Labi lite grann. Dricker coola fett gott!!^^. Höhöhö var inte ut igår och inte vart ute idag men snart så xd. Men var juh sjuk också. Sitter vid gamla datorn nu så kan lägga upp bilder men den e så fakking seg efter den var cp när jag bah blogga via mobilen...så asso aa ni fattar tar typ 100 år eller okej fett d¨ligt ordspråk det blev nu kbry men ska kanske lägga upp en bild men sen ska jag typ spela nåt tennisspel nolife  ....visst?;P ;ööhh kejj hej d¨! <33
NEJ DNE LAGAR SOM FAAAAAAAAN SÅ PALLAR INTE LDDA UPP BILDER FÅR BLI EN ANNAN GÅNG PUSS!

Ska försöka tagga

Kategori: Allmänt

Asså klockan är 2 ...omfg...har inte ens stigit upp ur sängen hahahahha x). Men ska byta om nu och åka till Jordbro.
Bah gå runt eller så åker jag till Haninge C och bara går runt vill komma ut. Sen vid 16.30 ska jag gå till my boyfriend <333. Så nu ska jag gå upp kolla lite på TV byta om osv sen sticka! ;D <3333 Hej då..^^

Mer fakta PPPppppPPPPppPPppppPPPPpppPPpppPP no life...-.-

Kategori: Allmänt

1. Vad är ditt förnamn? Evelina

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? venne 
3. Är du i ett förhållande nu? Japp<33333

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 3 dagar

5. Vem var du tillsammans med sist? Jag är i ett förhållande nu? Innan de här förhållandet var det i  5:an

6. Får man fråga varför det tog slut? -

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja, nu

8. Vem vet mest om dig? Ingen

9. Vad gör du på fredagskvällar? Filmkvällar med kompisar eller familjen

10. Bästa filmen du någonsin har sett? I taket lyser stjärnorna, Segemyhr, Heja Björn, Beck och Wallander typ

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej

12. Har du någonsin varit full? Nej, jag e 12 år?

13. Har du testat droger? Nej

14. Röker du? Nej

 

15. Snusar du? nej förfan

16. Saknar du någon just nu? Ja

17. Hur mår du idag? good

18. Hur många tabletter tar du dagligen? varför skulle jag ta tabletter?....

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? whata fakk i dont knoooooow

20. Bästa minnet från sommaren? Hudik cup med laget och landstället^^

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Finland

22. När var du där? 20-22 December 2011

23. Är du rasist? Nej

24. Har du helt svenskt ursprung? nope

25. Om nej, vart kommer du ifrån? Finland<3

27. Ser du fram emot någonting just nu? Japp

28. Sköter du skolan? -sådär okej

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Får inte betyg, men i omdömen godkänt i allt förutom matte. 

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? Fortfarande får vi inte betyg

31. Vilket ämne var det? Vad vill du?

32. Har du fått ig på ett prov? Får inte betyg men är inte godkänd i matte

33. Har du spelat/spelar du i ett band? nää

34. Anser du dig vara intelligent? Ganska så 

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Hela år 2010 i 4:an och sommarn

36. Vilken va den värsta tiden då? 2009 i 3:an fy fan...-.-

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej!!!! 

39. Har du haft sömnproblem? AA

41. Vad gör du när du mår dåligt? Åker buss hahaha xd

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Ingen

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej, har världens finaste kille nu <333

44. Vilken klass går du i nu? 6E

45. Vilken skola? Söderbymalmsskolan

46. Har du varit otrogen någon gång? Nej

47. Har någon varit otrogen mot dig? Typ

48. Är du stolt över dig själv? venne

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Venne :P

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår och att jag gör lätt så folk garvar

51. Har du lätt att få folk att skratta? JA! 

52. Cider elller öl? Cider

53. Har du några talanger? Fotboll;D

54. Vet du om någon är kär i dig? Min pojkvän? <3

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Japp

56. Vad står det i ditt senaste sms? Jarå ;D <3333

57. Vem var det ifrån? Jossan

58. Hur lång är du? 1.60

59. Hur mycket väger du? I dont know typ 46

60. Vilken storlek har du på kläderna? XL typ

61. Har du svarat ärligt? mm

Tjena!!

Kategori: Allmänt

Chattar lite med Loreta, Labi och Ida. Lyssnar på Eric Saade wtf?? Höhöhöhöhöhööhhöhöhö nääh  skojja. Har boring saknar Barash <333^^. Vi ska ses idag ! :DD <33333. Jag e frisk now!! :D. Så imorn blire eriksdalsbadet<33:D.

Godnatt :*

Kategori: Allmänt

Godnatt! <33

Fakta

Kategori: Allmänt

Smeknamn: Eve
Födelsedag: 17 Augusti

Bor: Brandbergen
Arbete: Skolan

 

FAVORIT…

Färg:
svart, rosa och blå
Plats: utomhus 
Drog: Tuggumi och dricka
Fordon: Buss och tåg I think ;P
Film: Vet inte "I taket lyser stjärnorna" kanske...
Djur: Katt ;D !! <33
Affär: H&M, Gina tricot, Stadium och Cubus och många fler! ^^
Serie: Vet ejj...:P
Café: I dont know...
Skor: Converse

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Då och då
Gnälla: Nej
Skrika: Ja, i skolan omg
Sova: Ja..??
Drömma mardrömmar: För ofta!
Drömma sexdrömmar: Nej
Försöka vara annorlunda: nej
Klä dig i svart: ne  nt så mkt
Ha sex: Nej
Hata folk: Vissa
Lita på folk: Några

NÄR…

Åt du senast:
För typ 14 timmar sen
Läste du en bok senast: Skolan sådär halvdant...
Var du på konsert senast: typ 2 år sen Lady GaGa :D
Köpte du något senast: igår

Svor du senast: Svär 24-7 så kommer inte ihåg...
Sjöng du senast: Vet ejj musiken ne
Klagade du senast: Hundra år sen 
Är det sommar: Om 2-3 månader typ..

VEM…

Saknar du:
Min kille, och en kompis...
Rörde dig sist: Vet ejj
Gjorde dig riktigt glad senast: Min kille! <33
Fick du sms från senast: Jossan

Vad stog det?: HAHAHAHAHAHAHA :D <3

HAR DU…

För många vänner:
Aa...typ
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej?
Färgat håret: Nej
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Nej
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: öhh aa! 
Bra självförtroende: sådär..nej inte så
Kysst någon: Ja
Haft sex: Nej
Köpt kondomer:Nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: Japp!
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej

HUR….

Går du:
HAhah  rand0m fråga ingen aning?
Fördriver du tiden: vet ejj
Mycket pengar har du: Inte mycket kvar efter kontantkort och presenter! 
Tjänar du pengar: Pantar
Ofta diskar du: Vi har diskmaskin
Ofta städar du: ibland
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Normalt

ÄR DU..

Förstående:
va?
Öppensinnad: va?
Arrogant: va?
Osäker: på vad?
Blyg: Ibland.
Smart: Vet inte, kanske x)
Sentimental: ...venne
Pratglad: Ganska

STICK RUN

Kategori: Allmänt

WTF spelar Stick run no life! xD.

Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Kollar på melodifestivalen. Barash och Jesse undra om jag ville komma ut...men jag är sjuk så kunde inte bööööhhh :'(. Internet cp:a vid 3 till nu...men nu funkar det. pussheejj<33

Okej igår:

Kategori: Allmänt

Måste bara brätta vad som hände igår okej såhär var det: Vi slutade 13.15. Jag och Loreta drog till Haninge Centrum och köpte present till Hanna och Ida som skulle ha fest på kvällen. Sen så åkte vi hem. MEN bussen var typ fett sen så vänta i typ en kvart och den stod stilla på 2 min på tavlan. Man bah eeh kejj? Jävla snötrafik. Men iaf så kom bussen sen tog det typ 10 minuter att bara komma till Tuvvägen från centrum...wtf? Hade gått snabbare att gå...men vid Vallavägen klev en gubbe på som var typ i 70-års åldern han snacka med sig själv och skrek: JÄVLA BUSS 835 DEN SKA GÅ 10 GÅNGER I TIMMAN 10 GÅNGER JÄVLA BUSS! Sen ringde han en arbetskompis!? WTF han bah: DU FÅR INTE VARA PAPPALEDIG NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!! DU SKA SÄGA TILL 3 VECKOR INNAN. Verkligen skrek oxå!
Han satt fett nära mig fett jobbig. Sen så efter varje gång han snacka i tele han bah: JÄVLA IDIOTER ! Sen var det e tjej som skulle gå av och han satt breve henne och hon sa: Nu ska jag av här. Han svarade: Jag aktar på mig när du går inte ännu. Hon bah: Ah okej det är alldeles rätt. Han bah: Det snöar väldigt mycket ute. Hon bah: Aa jag tar på mig min luva när jag går ute sedan. Han bah:  GLÖMDE DU MÖSSAN ELLER!? Hon bah: Aa det gjorde jag. Han bah: HAHAHHA SKYLL DIG SJÄLV! Hon bah: Ah det får jag göra. Han bah: Så ni släpper jag förbi dig. Var fett rädd för det satt ingen breve mig så trodde han skulle sätta sig där på den tomma platsen skitläskig. Sen börja han snacka med några ungdomar...rand0m!?Men hörde inte vad dom snacka om  för gick av sen vid Västerhaninge station trodde han skulle gå av där...men han bodde väl i Tungelsta då. Ahh men sen så mötte jag Ida och Stina på hemvägen så vi va och sen gick vi till my boyfriend Barash <33 och så kom Jesse och Deniz också ut. Vi va med dom ett tag men sen ville Ida och Stina gå in så då va jag, Barash, Deniz och Jesse ute. Barash och jag är ju tillsammans <333 så vi gick och höll i handen och sånt fett gölligt :P. Vi gick till gamla skolan Ribbyberg och reta några småungar...hahhaha dom tyckte att det var spännande att Barash kastade snöbollar på fönstret typ värsta grejjen för dom dom sprang och challa för "fröken" sen gick vi till skogen och sen när vi gick tbx såg vi några lärare som jag haft på fritds. Men sen gick vi vidare till Ida och Stina men dom ville fortfarande inte komma ut. Sen blve klockan typ 16.30. Vid 18.00 var det fest hos Hanna. Jag och Loreta ringde varann och vi bestämde att vi skulle ta samma buss från centrum... vi möttes vid hc då men det dåliga var att vega bussen var 20 min försenad! Så vi kom 30 minuter försent till festen. Förlåååååt! :'(. Men det fanns inget att göra åt saken....:/...<3. Men så kom vi dit. Vi bah : hur fan kom ni  fram!? Till Sharon och Tigsty. För vi skulle ju kunnat ta samma buss som dom. MEn dom bah: Nej vi fick skjuts. Okej sen började vi ha fett kul och vi gjorde egen pizza och badade i Hannas Jakutsi (stavning).Sen sprang vi alla i bikini och rulla oss i snön omfg fyy fan hahahhaahha xD <3 <3 <3  Festen var till 10 sen drog vi hem.
Vad har ni gjort idag? :) Hur mår ni? <333.
Långt inlägg det blev nu.....mycket ointressanta saker också men kände för att skriva för siter vid vår gamla dator som har fett överhättade tangenter ....<3333^^. Puss hej!

SJUK

Kategori: Allmänt

Är sjuk det suger verkligen STARKT! För att på måndag så ska vi till Eriksdalsbadet och vill verkligen inte missa det...SKA VARA INNE HELA JÄVLA HELGEN OCH BARA CHILLA. Men kommer sakna min finaste pojkvän fett mycket...:'(. Hej då...^^

Godnatt

Kategori: Allmänt

Godnatt....:*

Fakking hals

Kategori: Allmänt

Har fakking jävla ont i halsen...knarkar halstabletter. Chattar med Ida hej'1

Kom nyss hem!

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem! Har vart på fest hos Hanna. Det var så najjss! :DDD <33333. Men har ont i halsen. Imorgon ska vi på 50-års kalas. Men är på G att bli sjuk och kanske stannar hemma får se. Chattar med Barash <3333333.
Hej då! <33

I "tråkiga" skolan

Kategori: Allmänt

Är i skolan, men vi kommer typ få håltimme i tyska för att hennes tåg är försenat. Fett skköööönt att missa tyska! :D <3333. Men iallafall idag när jag åkte till skolan kom också Sharon och Tigsty på bussen och sen Mariann. Vi snackade lite och sånt. Har typ ont i halsen...juste ska ta mina halstabletter straxx. Bye bye! <333^^

Har lite ont i halsen

Kategori: Allmänt

Har lite ont i halsen fortfarabde. Men har halstabletter i skåpet som jag ska ta idag! Men nu måste jag SKYNA mig att byta om min buss kommer snart hej då! <333

Alltså godnatt....

Kategori: Allmänt

Tror det typ blir godnatt nu faktiskt...har typ lite ont i halsen och får inte missa dagen imorgon som jag längtar till så jävla fakking mycket! Kolla efter skolan ska jag träffa min underbara älskade pojkvän<3 och Ida och några till kanske också kommer.
Sedan på kvällen är det fest hos mange zajjk mendet är fest iallafall! :D <333. Najjs Najjs! Men omfg måste direkt efter skolan kuta till bussen med Loreta för att köpa present till festen. Sen får jag inte komma försent till min fina pojkvän! Lyssnar på Rammstein nu, men ska sova nu så godnatt alla fina!
peace:*<3333

Kom nyss in!! :D <333

Kategori: Allmänt

Hej hej bloggen! Idag i skolan hade vi: Svenska, fotboll, Engelska, SO, mentorstid och idrott tror det var det.
Sen var jag med Ida, Barash, Rasse, Deniz och Wille. Vi gick till Åbygården och det var så jävla fakking kallt.
Sen skulle Ida äta och då gick jag hem med henne till henne medans hon åt och sen så gick vi ut igen och var med Barash, Deniz och Rasse. Sen var vi ute typ väldigt länge och så köpte vi godis på Konsum.
SEN MÅSTE JAG SÄGA ATT JAG HAR BLIVIT TILLSAMMANS MED BARASH! <3 <3 <3 <3 <3 <3 ÄLSKAR DEJ!!!!!!!! <333333 :*

:D

Kategori: Allmänt

haha tråkig rubrik men suger på det...idag börjar vi 08.40. Ska typ komma till skolan 20 min tidigare för att plugga på fotbollsläxan...MÅSTE. Men ska typ bah kolla fejjan skitsnabbt och sen packa ner idrottskläder och fotbollsboken och datorn ! peace:*

Alltså nej

Kategori: Allmänt

Behöver plugga till fotbollsprovet imorn...men nej jag tänker inte...har läst igenom en och en halv gång typ. Men nej jag ska sova nu god natt! -.-

Äntligen KLAR!

Kategori: Allmänt

Äntligen klar med den där fakking fotbolls läxan!
Nu ska jag plugga SO-->Finland och Shweiz. Ska göra Keynot av det som jag gjorde med Tjeckien igår.
Men kollar på nån random vampyr film hahha det var en kompis som ville att jag skulle se den. Chattar lite med Ida och Barash oxå. Ska antagligen träffa dom två imorn.
Puss! :*<33

HEJ HEJ! :D

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan idag var jag ju sen med Hanna i Torvalla. Tigsty kunde typ inte komma:(. Men iaf vi bada och hade typ fett med kul. Vi simma 200 meter^^. Sen åt vi där och sen kom Ida och sen var det träning! :D. WOOP WOOP det gick asbra! ;D. HHAHAHHA. Just nu kollar jag fejjsbok och imorn ska vi ha fotbolls-prov och har inte övat nånting...-.- men ska det nu eller inatt får se. Ska duscha och dricka vatten först. Typ skittörstig....Men hej då! <333333

ASSÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMM!! :DD <3333333

Kategori: Allmänt

HAHAHAHHAHAAHHAHA Slutade vid 10.45!!! :D Fett med trevligt assoooowww. Kolla jag skrev ju i förra inlägget att vi inte hade NO eller matte idag. Då skulle vi ha läsning vid 9 och den här läsningen hade vi vår mentor --> So-lärare. Då la han SO:on direkt efter läsningen så vi slapp gå och trampa i Handen eller hemma till sista lektionen lixxom. Så det var fett najjs! Så vi slutade 10.45 iaf. Då bestämde jag, Hanna och Tigsty att dra och bada i Torvalla. Men det öppnar 13.00 så vi åkte hem och packade. Så nu ska jag snart dra till bussen! Hanna och jag har träning i Torvalla oxå vid 17.00 så packade med fotbollsgrejjerna oxxå! :). Fett med najjs dag asso tror det är bland dom bästa skoldagarna i mitt liv hahahahhahahahha lol. Samhällsdagen var oxxå najjs ;D.
Men ajja ska skypa snabbt med Hanna och kolla fejjsbok sne måste jag dra! Hör av mig senare efter träningen!
Puss:*

Hejsvejjs

Kategori: Allmänt

Omfg...vi skulle börja 9 idag typ och dom som skulle ha LAB nu skulle börja 8. Då fick vi reda på att vår ma/no lärare var sjuk och vi har Matte och NO idag. Vi skulle sluta 12.40 och vid 9 har vi läsning sen matte sen no--> håltimme och så SO som sista lektion. Antar att typ jag, Loreta, Hanna, Sharon, Ida och Tigsty kanske åker hem till någon ;D. Men nu ska jag gå och kolla om Loreta är i pingisrummet! Hej

FRISK

Kategori: Allmänt

Heej Heej frisk nu! Ska till skolan idag. Börjar 9. Hejndå!

Tjena bloggen

Kategori: Allmänt

Tja tja har typ pluggat SO aslänge nu...har gjort värsta feta arbetet på Tjeckien och håller på med Finland. Men pallar verkligen inte jobba mer nu. Börjar 9 imorn asöm. Men god natt! :* <333333