www.eviiisihl.blogg.se

Sitter i biblioteket

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan bloggen! Sitter i biblioteket i Kungshamn. Så var det en dator ledig så tänkte titta lite. Så slänger in ett snabbt inlägg nu!
Idag kommer mormor och morfar ner hit också  :). De kommer mot kvällen men dom är påväg nu :). Dom har ju oxxå landställe här. Kolla: Dom, vi, och kusinerna har ett gemensamt landställe här i Bua som ligger i Bohuslän.
Okayyy men ajja hej då!  

nooo internet

Kategori: Allmänt

Har inget Internet så bloggar från pappas mobil. Ajja idag har jag och Linda varit med Julia. Vi tagga till Kungshamn och Smögen. Var där och sååånt. Aa sen gick vi ur och jogga. Men igår var vi och bada. Vet ni hur kallt det var län!?? Ajjja men kan inte blogga mer nu. Ska ge tbx mobben var bara tvungen att uppdatera bloggen snabbt. Kanske gör de ibland också. Aaa men nu ska jag gå och snacka med Linda osså så herråå!

Åker snart

Kategori: Allmänt

Vi åker snart till landstället. Laddar datorn nu. Ska ha med den, även om det inte finns internet där ....
Men då kan jag heller inte blogga. Så om vi inte får internet där så tar jag blogguppehåll nu. 
Hej då! <3

Landet imorgon!

Kategori: Allmänt

Tjenare bloggen! Just nu gör jag typ ingenting. Packar lite grann för imorgon bitti så åker vi till landstället i Bohuslän. Det tar ca 7 tim att åka dit. Awesome när man dagen innnan åkt 12 tim tåg typ. Haha ajde ska bara vara sköööönt att komma iväg! Så vi svänger förbi kl 9 till Linda och hämtar upp henne sen åker vi. 
Aa men nu ska jag fortsätta packa lite här då. 
Puss !! 

Hemma efter en låååååång helg!

Kategori: Allmänt

Tjena bloggen! Nu har vi kommit hem från Piteå och tänkte berätta lite då :). 
Vi bodde i en skola som heter Stockbacksskolan eller nåt sånt. Vi var uppdelade i 2 lag, vit och blå. 
Jag var i lag vit. 
Aa men vi hade fint väder första dagen iaf och vi hade inga matcher den dagen. Utan matcherna skulle börja spelas på lördagen. Yessh. Tyvärr förlora både vi och lag blå första matchen, med uddamålsförluster  ://. 
Sedan på kvällen så förlora lag blå igen tyvärr. Men vi vann våran match med 1-0. Sedan dagen efter vann lag blå med 3-1 och vi vann med 2-0. Det innebar att båda lagen gick vidare till A-slutaspel! :DD Yeeyy. 
Vi vann mot ett norskt lag på straffar och det gjorde lag blå med! Yeeyy
och sen dagen efter skulle vi möta ett norskt lag till som vi mötte i första. Vi förlora på straffar och lag blå förlora mot Ängby med 2-0 ://. Så vi gick alltså inte vidare. 
Men sedan så spelade vi kl.9 dagen efter för placering. Vi spelade oavgjort och det innebar att vi kom på 9:onde plats av 46 lag och detta är Sveriges näst största cup! Och lag blå förlora mot nåt finskt lag med 3-0 men kom på 13:onde plats och det är grymma placeringar! 
Bra kämpat viken!!!!!
Älskar er Vendelsö! <33333